Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
999.000 Ft (786.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: IRAFH50RV2
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay

InfiRay Finder FH50R V2 LRF hőkamera távolságmérővel

999.000 Ft (786.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A fejlesztők célja az eredeti Finder II esetében az volt, hogy megtalálják az ideális kompromisszumot a lehető legkisebb házba építhető legnagyobb tudás és a kényelmes használhatóság között. A jól eltalált felületi bordázás, a jó fogás és a kiváló anyagminőség új élmény lesz minden felhasználónak.

Az 1024x768 pixel felbontású AMOLED kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat. A Finder FH50 V2 képe menüből sokrétűen finomítható. Az 50 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 640x512 pixel felbontású 12 µm-es érzékelőnek köszönhetően sokféle felhasználási módhoz optimális a látómező, kézzelfoghatóan új szintre lépett az érzékenység. A manuális fókusz segítségével mindig tűélesre állítható a kép.

A Finder FH50R V2 F50/1.1-es objektívvel rendelkezik, mely egyszerre rendkívül érzékeny és kompakt. Az eredmény még hőkamera esetében is rendkívül zajmentes és részletgazdag kép!

A hőkamera használata rendkívül egyszerű. Új, ergonomikus és még jobb felületkezelésű házának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével a többlépcsős menü könnyen vezérelhető. Ezeket a gombokat a fejlesztők nagy mértékben módosították a még könnyebb használhatóság és határozott nyomáspont miatt. A bekapcsoláshoz szükséges idő rövidebbé vált, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Csepp- és porálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére