Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.700.000 Ft (1.338.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: IRAHT3003FSET
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay

InfiRay HT3003F Használatra kész testhőmérséklet mérő hőkamera állomás - szett

1.700.000 Ft (1.338.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Automatizált testhőmérséklet mérő kamera - komplett rendszerként, laptop-al, telepített szoftverrel


Lázmérés hőkamerával


Az utóbbi két évtizedeben többször hallottunk új típusú vírusos fertőző betegségekről, 2002-ben a SARS vírusról, 2012-ben MERS-ről, illetve madárinfluenzáról, ezeket azonban távolról szemléltük, sem egészségügyi, sem gazdasági hatásait nem igazán éreztük. A legújabb koronavírus azonban mára kontinensünket, sőt hazánkat is elérte, komoly népegészségügyi kockázattal és súlyos gazdasági károkkal fenyeget. Nagy létszámú munkahelyeken, tömegrendezvényeken gyorsan és könnyedén terjed, ezért szó szerint létfontosságú és közös érdekünk, hogy a fertőzésgyanús egyéneket kiszűrjük, korlátozzuk a fertőzés terjedést. 


A koronavírussal fertőzött személy egyik és legkönnyebben tetten érhető tünete a láz, amit arra alkalmas hőkamerával gyorsan, hatékonyan és akár nagyobb csoportban is mérhetünk.


A HT300 kis helyigényű automatikus testhőmérséklet mérő eszköz, mely érintés-mentesen, pontosan és gyorsan ellenőrzi a hatókörében (2-6 méter) elhaladó személyek testhőmérsékletét, és riaszt, ha valakinek a normálisnál magasabb a hőmérséklete. Szűkebb zónákban terelt tömegben akár 0.5 mp reakcióidő alatt, automatikusan jelzi a beállított hőmérséklet feletti értékeket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére