Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
899.000 Ft
840.000 Ft (661.417 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7%
Menny.:db
Cikkszám: LC52110
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Leica

LEICA MAGNUS 1-6,3X24 I L-3D NORMAL VILÁGÍTÓPONTOS CÉLTÁVCSŐ

899.000 Ft
840.000 Ft (661.417 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

LEICA MAGNUS 1-6,3X24 I L-3D VILÁGÍTÓPONTOS CÉLTÁVCSÖVEK

A második generáció - A legigényesebb vadászoknak.

A Leica céltávcsövek különlegessége a legkiválóbb látómezőben rejlik. A fényszóródás hatékony mérséklése, a kiváló fényáteresztő-képesség és a tiszta, maximálisan kontrasztos kép garantálják a biztos célfelismerést minden helyzetben még nehéz körülmények között is. 

Tetszésünkre és hasznunkra válik a zavaró, „kulcslyuk”-hatástól mentes szabadság, különösen akkor, amikor nagyon számít. A különlegesen széles látómező szubjektíven világosabb képet ad, mint a szűkebb, a Magnus i nagyobb látómezőjével biztosabb vadászat. Az erősebb nagyítási tartomány roppant széles alkalmazási területet jelent, a Leica Magnus i a legjobb céltávcső valamennyi vadász-tevékenységhez.

Például a Magnus 1.5 – 10x42 i tökéletes társ hajtott, követett vadas, valamint magaslesi és hegyvidéki vadászathoz.

A Magnus i típusok gyártásánál szigorú műszaki követelményeknek is meg kell felelni a 100 százalékos megbízhatóságot szolgáló, kompromisszumok nélküli minőséghez, amely a közeli és a nagy távolságokra leadott lövésekhez a legnagyobb rugalmasságot és pontosságot adja.

Fényerős szálkereszt megvilágítás - Meggyőző minden fényviszonynál

A termékfejlesztés legfontosabb szempontjai között találjuk a funkcionalitásra és a könnyű használatra való törekvést. Ez az a terület, ahol a Leica sokéves tapasztalatát a műszaki innovációval ötvözi. Ennek eredménye a Leica Magnus i céltávcső típusokkal történő biztos és biztonságos vadászat még kedvezőtlen látási körülmények között is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére